Selecteer een pagina

Precies een jaar geleden schreven we onze eerste blog: Het bbq weer is weer begonnen! Met de huidige temperaturen is dat ook het eerste waar we nu aan denken. Lekker buiten zijn met vrienden of familie en de bbq aansteken. Omdat het in Nederland niet elke dag mooi weer is moet je hier maximaal van genieten. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een vleespakket? Dan zit je altijd goed en ben je verzekerd van een goed stukje vlees.

De vleespakketten

Je hebt 3 verschillende vleespakketten die je per persoon kunt bestellen. Wil de een dus graag een sparerib erbij, dan bestel je voor hem of haar pakket B. Heeft de ander liever een worstje en een speklap, dan bestel je voor hem of haar pakket A. Alle pakketten zijn samengesteld voor 1 persoon, maar ze worden allemaal in één koelbox naar je toe verzonden. Is de exacte datum van de barbecue nog niet bekend of wordt deze onverhoopt gewijzigd? Geen nood, je kunt de vleespakketten nog tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Weet je überhaupt nog niet wanneer je wil gaan barbecueën maar wil je het vlees wel alvast in huis hebben? De pakketten kunnen bij ontvangst worden ingevroren waarna het nog 3 maanden houdbaar is.

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Pakket A

Karbonade
Speklap
2x Sate
Hamburger
Worst

Pakket B

Karbonade
Drumstick
2x Sate
Sparerib
Shaslick

Pakket Luxe

Biefstuk
Sate van de Haas
Shaslick
Sparerib
Filetlapje (vers)

Heb je een grotere groep dan is het ook leuk om een mix van verschillende pakketten te maken. Dan kunnen je gasten ter plekke kiezen waar ze zin in hebben.