Selecteer een pagina

We vroegen ons af naar welk restaurant je het beste naartoe kan voor een goed gegrild stukje vlees. Na wat speurwerk kwamen de volgende restaurants vaak naar voren:

“Granny’s Grill” in Rotterdam

Vlak bij de Euromast in Rotterdam is Granny’s Grill gevestigd. Het restaurant heeft 6 jaar geleden een facelift gekregen waardoor het restaurant flink is opgefrist. Al het vlees wordt hier op de houtskoolgrill bereid. Ook de spareribs gaan direct het vuur op en worden niet van te voren niet gekookt, zoals veel andere restaurants wel doen. De steaks komen van graan gevoerde Blank Angus runderen. Ook het vis wordt op houtskool gegrild en is altijd vers.

“La Payuca” in Woerden

La Payuca is een gezellige grillrestaurantje in het centrum van Woerden, helemaal in de Argentijnse sfeer. De spareribs zouden ontzettend mals en heerlijk gemarineerd zijn.  Ook hier wordt het vlees  bereid op houtskool en zouden zeker niet bezuinigen in de portie grootte.

“Bluefinger” in Zwolle

Bluefinger is iets centraler in het land gevestigd in Zwolle. Hier hebben ze niet alleen heerlijk eten, maar zetten ze de beleving ook erg centraal. De open keuken zorgt voor transparantie en ze houden zich vast aan een authentieke menukaart. Voor de bereiding van het vlees gebruikt de keuken een powergrill waarbij de temperatuur oploopt tot 1370 graden Celsius. Hierdoor wordt de smaak, structuur en malsheid van het vlees goed bewaard.

Dit is natuurlijk maar een greep uit de heerlijke grill restaurants die in Nederland zijn te vinden. Op TripAdvisor vind je nog veel meer goede grill restaurants bij jou in de buurt.